The Tech - Online EditionMIT's oldest and largest
newspaper & the first
newspaper published
on the web
Boston Weather: 58.0°F | Light Rain
After around seven months of construction, a newly-renovated lab space for the Department of Materials Science and Engineering is nearing completion. The renovation includes a new walk-through corner and glass wall, which will allow passers by at the intersection of Buildings 4 and 8 to look in without obstructing traffic down the Infinite Corridor. According to the on-site supervisor from Wise Construction, move-in is scheduled for January 18.
After around seven months of construction, a newly-renovated lab space for the Department of Materials Science and Engineering is nearing completion. The renovation includes a new walk-through corner and glass wall, which will allow passers by at the intersection of Buildings 4 and 8 to look in without obstructing traffic down the Infinite Corridor. According to the on-site supervisor from Wise Construction, move-in is scheduled for January 18.